Samostatná stránka k volbám do zastupitelstva obce:

Seznam zastupitelů Za Sdružení nezáv.kandidátů Pref. hlasů
Miloslav Himmer Doubice 2010 43
Jiří Hamáček Doubice 2010 39
Martin Schulz Doubice 2010 38
Břetislav Jemelka Doubice normální 36
Stanislav Faix Doubice normální 32
Anna Šikýřová Doubice normální 32
Karel Rezek Pro Doubici 24

Podrobný rozpis jednotlivých hlasů je zde.
 
Zapsaní
voliči
Vydané
obálky
Vol.
účast
v %
Odevzd.
obálky
Platné
hlasy
94 85 90.43 83 570
Kandidátní listina Hlasy
abs. v %
1 Pro Doubici 100 17.54
2 SNK Doubice 2010 251 44.04
3 SNK Doubice normální 219 38.42

POŘADÍ VŠECH KANDIDÁTŮ podle zisku hlasů je na následující samostatné stránce

Zastupitelstvo obce  zasedalo v pondělí 6.listopadu a ze svých řad zvolilo starostou obce Miloslava Himmera a dva místostarosty Jiřího Hamáčka a Martina Schulze. Další informace budou na stránkách Obecního úřadu.

 

Změna k 9.11.2006 - Hromadná rezignace celé kandidátky "Doubice normální":

Dne 9. listopadu 2006 pan Stanislav Faix předal do rukou starosty obce hromadnou rezignaci všech zastupitelů i náhradníků kandidátky „Doubice normální“. K rezignaci celé kandidátky „Doubice normální“ došlo tři dny po ustavující schůzi ZO, kde zastupitelé „Doubice normální“ složili slib a přijali mandát. Rezignaci podali, aniž by z jejich strany došlo alespoň k náznaku jednání s ostatními členy zastupitelstva.
Rezignace je jejich legitimní právo, zdá se ale, že Stanislav Faix, Anna Šikýřová, Břetislav Jemelka, Alena Jašíčková, Růžena Kleinhamplová, Miloslav Pitner, Marcela Beckelová st., Jana Ivanová a Lydie Kunnertová přece jenom důkladně nezvážili celou řadu závažných důsledků tohoto rozhodnutí. Jejich hromadnou rezignací kandidátky klesl počet zastupitelů pod pět a je proto třeba vypsat nové volby, které se dle zákona mohou konat pravděpodobně až na jaře 2007. Do té doby je paralyzován normální chod obce. Dále viz sdělení starosty obce na stránkách obecního úřadu.

 

Novinka 13.11.2006 - Stanovisko sdružení „Doubice normální “:

Vážení spoluobčané,

dovolte nám, abychom Vás, kteří jste naše sdružení „ Doubice normální “ volili, ale i Vás kteří jste dali hlasy převážně bývalým obyvatelům Prahy, informovali o tom, proč se celé naše sdružení vzdalo získaných mandátů. Hlavním a podstatným důvodem našeho odstoupení je vědomí, že bychom nemohli v žádném případě plnit náš volební program.

Zástupci sdružení „Doubice 2010„ a  „Pro Doubici „ se spojili, a tím vytvořili opozici, která nás prakticky na ustavující schůzi obecního zastupitelstva nevzala na vědomí, a to doslova.

Pan Himmer uvádí ve svém dopise občanům Doubice....

 

Dále celé stanovisko na samostatné stránce.